Boatex: “Stemere neemt het voortouw, begeleidt, adviseert en draagt out of the box oplossingen aan.”

Complexe vraagstukken? Geen probleem, bij Stemere maken wij complex simpel. Dat is onze kracht. Ook onze klanten zijn het hiermee eens. We vroegen het Boatex, een vastgoedbeheerder met een personal touch. Kom meer te weten over onze samenwerking en het soepele proces. Lees snel verder. 

 

Maak kennis met Boatex en hun vraagstuk

Een vastgoedbeheerder met een personal touch. Dat is Boatex Beheer. Met hun compacte organisatie zorgen ze ervoor dat ze al hun huurders persoonlijk kennen en dat de kantoren aan alle door hen gestelde eisen voldoen. Hun panden staan altijd op een goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. Ze leveren de panden met een stijlvolle basis op en zorgen voor genoeg mogelijkheden waarmee de huurders de ruimtes op hun eigen wensen kunnen afstemmen.

Boatex is gespecialiseerd in turn-key opleveren. Dit houdt in dat jij alleen nog hoeft te verhuizen: de rest is tot in de puntjes geregeld. Omdat iedere huurder zijn eigen opleverwensen heeft, stemt Boatex met de huurder af wat ‘tot de puntjes’ voor hen inhoudt. Door deze aanpak onderscheiden ze zichzelf van andere vastgoedbedrijven. Een wens is altijd hetzelfde: goed internet! En daar komt Stemere om de hoek kijken.

De vraag van Boatex aan ons was: “Willen jullie voor meerdere complexen de distributie van het internet verzorgen, voor de complexen zelf én de huurders.” Natuurlijk willen we dat! We hebben meteen een project met een stappenplan opgezet om Boatex Beheer zo goed mogelijk te helpen bij hun vraagstuk. 

 

Stemere en Boatex: een succesvolle samenwerking

Recent heeft Boatex meerdere complexen opgeleverd. De complexen Gooimeer 2, 3 en 4 om precies te zijn. Deze complexen zijn turn-key opgeleverd aan bestaande en nieuwe huurders. Aan Stemere dus de taak om de distributie van het internet te verzorgen, voor de complexen zelf én de huurders. Door een compleet plan op te stellen hebben wij gestroomlijnd het internet voor de complexen en huurders geregeld. Door de goede voorbereiding van Stemere profiteert het hele pand nu van snel internet zonder kuren.

Naast het installeren van het internet hebben wij ook de opdracht gekregen om het proces met betrekking tot de aanleg van lokale infrastructuur binnen de kantoren van de huren te begeleiden. Denk hierbij aan de bekabeling, wifi en meer. Door strak projectmanagement hebben we ons aan de deadlines gehouden en hebben wij, waar nodig, genoeg flexibiliteit gehad voor uitdagingen. Kortom, een geslaagd project. 

 

Het resultaat? Een blije klant!

De oplevering van dit project voor Boatex is geslaagd, aldus de eigenaar van Boatex Beheer zelf:

“Stemere neemt het voortouw, begeleidt, adviseert en draagt out of the box oplossingen aan voor vastgoedeigenaren. Als er vragen en/of uitdagingen zijn zorgt Stemere voor oplossingen binnen de gestelde deadlines. De communicatie verloopt via korte lijntjes, ze zijn goed bereikbaar en zijn flexibel. Hier hechten we veel waarde aan, want geen dag is hetzelfde in de vastgoed sector.”

We zijn erg trots op de samenwerking die wij met Boatex hebben! Het project is heel leerzaam en waardevol geweest voor beide partijen. Dit project is afgerond, maar de samenwerking blijft nog stevig staan. Op naar meer waardevolle projecten samen!

Breng ook jouw IT naar een hoger niveau met Stemere

Stemere maakt complex simpel. Wil je ook op IT-gebied ontzorgd worden? Wij leveren simpele, moderne IT oplossingen gebaseerd op privacy en security. Meer weten? Neem dan contact met ons op.