Klant worden bij Stemere: zo werkt dat!

Bij Stemere helpen we al meer dan 5 jaar organisaties hun overcomplexe IT-constructies om te buigen naar simpele, moderne oplossingen. Van set-up tot onderhoud: we garanderen je een veilige IT-infrastructuur die altijd en overal verbonden is, zonder gedoe. En natuurlijk zijn we er voor advies en ondersteuning vóór, tijdens en na de implementatie. Zo maken we complex simpel. Maar hoe doen we dit precies? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

 

Alles in de Cloud

Bij onze nieuwe klanten starten we met centraliseren, standaardiseren en documenteren van de IT-omgeving. Als eerste stap zetten wij alles voor je in de Cloud. We hebben een Cloud focus, wat betekent dat er zo min mogelijk documenten op één apparaat staan. Via de Cloud kan iedereen op elk tijdstip en vanaf elke locatie bij alle documenten. Dit werkt veilig, flexibel en efficiënt. En wij houden van efficiëntie. Zo zijn onze klanten helemaal up to date en is alle data goed bereikbaar.

 

De klant blijft in controle

Bij Stemere vinden we het belangrijk dat klanten altijd grip houden op het proces. Ons hele proces delen wij daarom op in behapbare stukken. Van de set-up, de implementatie tot aan het onderhoud. We maken een uitgebreid plan van aanpak waarin we het hele proces toelichten. Zo is iedereen in de organisatie op de hoogte van wat er staat te gebeuren. Alle delen in ons proces hebben een eigen fase en een daaraan gekoppelde deadline. Zo beperken wij een eventuele downtime. Door het plan van aanpak van tevoren met de klant door te nemen, zorgen we ervoor dat de klant altijd in controle is. Wij geven ons doelgerichte advies, maar de klant geeft de final go. Hierdoor ontstaan er geen complexe structuren of configuraties. Jij bent het hele proces nauw betrokken en blijft in controle.

 

We care. We do. We succeed.

Tijdens de uitvoering houden we je altijd op de hoogte van de voorderingen. Daarnaast worden de deadlines goed in de gaten gehouden. We doen er alles aan om alle onderdelen binnen de deadline af te ronden. Zo leveren wij het project altijd volgens besproken tijdsbestek op met de juiste kwaliteit en werking van de ICT. Hiermee is de realisatie ook afgerond.

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat als er een probleem ontstaat dat dit zo snel mogelijk opgelost is. Daarom werken wij met korte communicatielijnen. Heb jij advies nodig of wil je sparren over jouw IT-mogelijkheden? Dan spreek je in een handomdraai met één van onze consultants. Zij geven jou doelgericht advies over de IT-oplossing die het beste in jouw situatie past. Heb je vragen of problemen met je IT? Bel dan onze servicedesk. Onze medewerkers staan je direct ter woord. In real-time helpen ze jouw probleem op te lossen. Zo doet alles het in één belletje weer en kun jij weer aan het werk. Met onze korte communicatielijnen ben jij dus binnen no-time geholpen.

Wil jij ook volledig ontzorgd worden op IT-gebied? Vraag dan nu vrijblijvend een demo aan. In 30 minuten nemen wij jou mee in de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en laat je ontzorgen door Stemere.