Martha Flora, een landelijke aanbieder van dementiezorg, benaderde ons om langlopende problemen met de ontvangst van digitale TV op te lossen. Als specialist met meerdere certificeringen op het gebied van coax, fiber, wifi en IP-netwerkbeveiliging, hebben wij site surveys opgezet om te kijken waar de problemen met het coax-signaal vandaan kwamen. Nadat we de oorzaak van het probleem hadden opgespoord, hebben we de problemen kunnen verhelpen

Totaaloplossing in de praktijk

De samenwerking beviel zo goed, dat deze is uitgebreid. Op dit moment beheren we voor Martha Flora alles omtrent cloudproductiviteit, internet, televisie en telefonie. Daarnaast hebben we de ICT-processen in de verschillende locaties gestandaardiseerd. Dit betekent dat er niet langer gewerkt wordt met verschillende aanbieders en instellingen, maar dat de connectiviteit en ICT van elke locatie nu op dezelfde wijze is ingericht, wat zorgt voor duidelijkheid en een gestroomlijnde manier van werken. Ook bij het samenstellen van de abonnementen voor internet, televisie en telefonie hebben we ondersteuning geboden. Deze zijn opnieuw kosteneffici?nt en flexibel samengesteld.

Heb je vragen over deze case of heb je soortgelijke problemen waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Neem contact met ons op.