Voor wie doen wij het?

Wij communiceren open, transparant en
moeiteloos in elke laag van de organisatie.

ContactNeem vandaag nog
contact met ons op

Voor wie doen wij het?

Stemere bedient ieder bedrijf in het MKB. In het bijzonder hebben wij uitgebreide ervaring in het opzetten en beheren van IT projecten in vastgoed, hospitality en de zorg.

Wij kennen de risico’s en kansen binnen deze sectoren en zijn ons zeer bewust van de belangen van alle betrokkenen. Door onze simplistische aanpak zijn de basisprincipes waarop wij onze projecten baseren toepasbaar op elk project.

Wij communiceren open, transparant en moeiteloos in elke laag van de organisatie. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we cruciale informatie aan alle betrokkenen in deze sectoren op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen. Niet iedereen heeft immers van huis uit dezelfde kennis om essentiële beslissingen te maken in een IT project.

 • MKB
 • Vastgoed
 • Hospitality
 • Zorg

De gemeenschappelijke deler in het MKB, in het specifiek vastgoed, hospitality en de zorg is de connectiviteit. Met privacy en security als basis en uitgangspunt realiseren wij stabiele, betrouwbare, en veilige verbindingen. Stabiele, betrouwbare en veilige connectiviteit is dan ook de fundering waarop wij al onze IT projecten baseren.

MKB Kantoorlocaties

Onnodig complexe IT oplossingen lijken noodzakelijk kwaad maar het kan écht anders. Simpliciteit, flexibiliteit en korte lijnen zijn de kernwaarden die onze MKB klanten zo aan ons waarderen. Wij kennen onze klanten bij naam en weten wat er binnen hun bedrijf speelt.

Logge constructies en inflexibele contracten doen wij niet aan. Wij begrijpen als geen ander dat je bedrijf altijd ontwikkelt en de behoefte constant verandert.

Op basis van het aantal werkplekken optimaliseren we doorlopend de IT van jouw bedrijf. Dat doen we in tijden van groei maar ook als het minder gaat. Samen vinden we altijd een manier om IT in jouw bedrijf rendabel te houden.

Microsoft 365 geeft jou en je medewerkers altijd en overal beveiligde toegang tot al je bestanden en gegevens. Van emails en afspraken tot presentaties en rapportages. Real time synchronisatie van Microsoft 365 geeft iedereen binnen je organisatie direct up to date informatie.

Met de juiste IT oplossingen heb je alle vrijheid om zonder vaste werkplek je bedrijf te runnen. Samen analyseren en optimaliseren we jouw mobiele werkplek. Grenzeloze werkplekken van Stemere geven je altijd en overal toegang al je data. Zo werk je overal alsof je op kantoor bent.

Telefonie integraties van Stemere bieden een naadloze gebruikerservaring tussen vast en mobiel. Zowel in- als outbound telefoongesprekken kunnen on demand schakelen tussen vaste en mobiele telefoonnummers. Daardoor kan je overal gebruik maken van de betrouwbare uitstraling die alleen een vast telefoonnummer biedt. Altijd en overal.

Wij helpen iedereen in je organisatie om nieuwe IT oplossingen veilig en compliant te integreren in hun werk. De juiste begeleiding zorgt hogere betrokkenheid bij veranderingen en is essentieel voor een succesvolle adoptie van nieuwe werkwijzen.

Om je mobiele werkplek compleet te maken gebruik je een van onze mobiele printers. Daarmee print je documenten zoals contracten en andere overeenkomsten die je ter plekke afsluit. Zo heb je direct een getekende verkoop, ook onderweg.

 • Alle data & devices van kantoor onderweg
 • Razendsnel stabiel mobiel internet
 • Vast telefoonnummer op je mobiel

We laten je graag zien hoe jij optimaal rendement uit je IT oplossingen haalt. Bijvoorbeeld door te kijken naar nieuwe mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo kan jij je concentreren op je business en wij op jouw IT.

Vastgoed

Vastgoedbeheerders worden gefaciliteerd op het gebied van IT realisatie en beheer van Stemere. Van planning en realisatie tot ondersteuning en facturatie van huurders/eindklanten; wij kennen het hele traject door en door.

Door onze ruime ervaring binnen de vastgoedmarkt zijn wij in staat een simplistische en kostenefficiënte infrastructuur te realiseren voor bedrijfsverzamelgebouwen, appartementencomplexen en panden. Daarbij houden wij bij elke stap in het proces sterk rekening met de privacy en beveiligingsrisico’s die dit soort complexen met zich meebrengen.

Uitdagende omstandigheden zoals afgelegen locaties of monumentale panden met strikte regels behoren tot onze specialiteit. Wij hebben dan ook ruimte ervaring met het realiseren van IT structuren in zeer complexe locaties met bijhorende creatieve denkwijze.

 

 • Beheerders worden gefaciliteerd op het gebied van IT realisatie en beheer
 • Ruime ervaring met complexe locaties en monumentale panden
 • IT infrastructuur voor bedrijfsverzamelgebouwen en wooncomplexen

Bekijk ook wat wij doen

Zorg

In de zorg zijn mensenlevens afhankelijk van IT. Bij Stemere hebben wij ruime ervaring met het realiseren van en beheren van IT voor kritieke installaties en diensten. Door kritieke systemen te voorzien van meerdere fallbacks ben je altijd zeker van een optimaal presterende infra.

Connectiviteit voor kritieke systemen zoals brandmeldinstallaties (BMI), verzorg oproepsystemen (VOS), gebouw beheersystemen (GBS) en toegangscontrolesystemen worden door ons onder de strengste voorwaarden gerealiseerd en beheerd.

Privacy, beveiliging, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten bij IT projecten in de zorg. Strikte protocollen zorgen voor een uitermate veilige en een compliant setup waardoor de privacy van patiënten gewaarborgd is. Constante monitoring en innovatie maakt onze infrastructuren dagelijks veiliger waardoor wij altijd vooraan staan op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid.

 

 • Multi fallback setup voor kritieke systemen
 • Conform de strengste privacy- en beveiligingseisen
 • Betrouwbare structuren met zeer hoge beschikbaarheid

Hospitality

Hospitality staat 24/7/365 aan, net zoals onze systemen. Bij Stemere begrijpen wij hoe belangrijk een hoge beschikbaarheid is. Van dedicated connectiviteit voor het personeel tot TV, telefonie en internet van hotelgasten.

Onze expertise binnen de hospitality ligt bij het grootschalig, veilig en privacy compliant realiseren van TV, telefonie en internet voor hotels en conferentiecentra. Beveiliging en privacy zijn onze belangrijkste uitgangspunten bij de realisatie van hotel connectivity. Daardoor kunnen je gasten met een gerust hart gebruik maken van supersnelle, betrouwbare verbindingen.

Door complexe problemen simplistisch op te lossen kunnen wij kostenefficient werken. Bijvoorbeeld in uitdagende omstandigheden zoals afgelegen locaties met zeer beperkte IT infrastructuur.

 

 • 24/7/365 beschikbaarheid
 • Ruime ervaring met complexe locaties
 • Beveiligde internet, telefonie en TV verbindingen

Non profit

Voor non profit instellingen zijn wij extra creatief in kosten efficiënt denken. Door complexe IT vraagstukken creatief en simplistisch te benaderen kunnen wij in veel gevallen veel kostenefficiënter werken dan andere IT dienstverleners.

Bij Stemere kan je als non profit maandelijks de dienstverlening schalen en betalen. Daarnaast hanteren wij onder bepaalde voorwaarden gereduceerde tarieven voor non profit organisaties zodat er meer geld overblijft, bijvoorbeeld voor het goede doel.

 

 • Gereduceerde tarieven voor non profit organisaties
 • Creatieve en simplistische benadering voor kostenefficiënte realisatie
 • Maandelijks schalen en betalen van bijvoorbeeld Microsoft 365 licenties of telefonie oplossingen