Wat doen wij?

Wij leveren doelgericht advies en
no-nonsense ICT oplossingen.

ContactNeem vandaag nog
contact met ons op

Innovatie door simplificatie

Organisaties compliceren IT met onnodige ingewikkelde IT constructies. Stemere innoveert door continu elk proces en onderdeel van je IT te stroomlijnen; vanaf de setup tot het onderhoud. Door constante monitoring van je IT processen zijn wij in staat kansen te zien en te implementeren.

Overcomplexe constructies worden vervangen door simpele, moderne oplossingen zonder ballast. Een wirwar van overlappende systemen maakt plaats voor naadloos geïntegreerde oplossingen die precies aansluiten op jouw wensen. Het resultaat is controle over je IT en hogere efficiency.

Stemere maakt complex simpel.

Altijd en overal veilig verbonden

De basis voor onze dienstverlening is een veilige infrastructuur die altijd en overal verbonden is. Van grenzeloze werkplekken in het MKB tot IT infrastructuren voor vastgoedbeheerders, hospitality en de zorgsector.

IT oplossingen van Stemere bieden je connectiviteit, beschikbaarheid en zekerheid. Zelfs op de meest complexe en afgelegen locaties leveren wij IT diensten zoals internet, telefonie en televisie. Al onze diensten werken naadloos samen en grenzeloze werkplekken geven je de mogelijkheid om altijd en overal te werken alsof je op kantoor bent.

Zakelijke connectiviteit is onze core business. Of het nou om een klein kantoor gaat of om een gebouw met ontelbare internet, telefonie en TV aansluitingen. Mobiele connectiviteit van Stemere is meer dan een abonnement om onderweg je mail te lezen. Van razendsnel mobiel internet tot een vast telefoonnummer op je mobiel. Wij realiseren en beheren van het abonnement en de administratie tot het instellen van de hardware.

Traditionele vaste werkplekken transformeren naar grenzeloze werkplekken die altijd en overal beschikbaar zijn. Met IT van Stemere ben je altijd en overal veilig verbonden.

Beveiligde infrastructuur

Privacy en security zijn woorden die te pas en te onpas in marketing uitingen gebruikt worden. Dat vinden wij jammer want het zijn twee van de belangrijkste factoren in elk IT project.

Als bedrijf wissel je continu gevoelige data uit via diverse dataverbindingen. Om te voorkomen dat kritieke data in verkeerde handen valt beveiligen wij elk onderdeel van onze infrastructuur met de veiligste en gerenommeerde hard- en software. Tijdens de realisatie zijn privacy en security bij elke beslissing twee van de belangrijkste factoren.

Om de continuïteit van je bedrijfsprocessen te waarborgen verzorgen wij versleutelde offsite backups die op meerdere fysieke locaties worden opgeslagen. Niet alleen je data maar ook de hard- en software instellingen van de netwerkapparatuur worden opgenomen in onze failsafe backups. Doordat je direct beschikking hebt over je data en instellingen kan je binnen no time weer verder werken aan je business.

Na realisatie monitoren wij onze projecten proactief. Dat wil zeggen dat wij er bovenop zitten. Dus nog voordat je mogelijk als klant merkt dat er iets mis dreigt te gaan hebben wij het probleem gesignaleerd en werken we aan een fix.

Met geografische risicospreiding over meerdere continenten verkleinen we het risico van volledige downtime. Hierbij maken we exclusief gebruik van gerenommeerde partners die aan zeer strenge privacy- en beveiligingseisen voldoen. Gecombineerd met begrijpelijke voorlichting voor onze klanten zorgen we voor een constant verbeterende beveiliging. Zo verstuur je zorgeloos en snel je data over onze versleutelde verbindingen.

 

 

Bekijk ook wat wij doen

Ondersteuning & Advies

Wij realiseren en beheren IT infrastructuren en bieden hier persoonlijk ondersteuning op. Als je ons belt krijg je één van ons aan de lijn. Geen callcenter, geen eindeloze keuzemenu’s. Direct iemand aan de lijn die je vakkundig te woord staat.

Nieuwe IT oplossingen leveren soms weerstand op binnen een organisatie. Na implementatie van nieuwe IT oplossingen begeleiden wij alle betrokkenen bij de adoptie. Door alle betrokkenen op een begrijpelijke manier te begeleiden worden nieuwe methoden aanzienlijk beter opgepakt. Zo leert iedereen omgaan met de technische veranderingen terwijl wij awareness creëren over het veilig en privacy compliant uitvoeren van bedrijfsprocessen. Onze ervaring heeft ons geleerd hoe wij medewerkers in elke laag van de organisatie op de juiste manier kennis laten maken met nieuwe IT ontwikkelingen en werkwijzen.

100% Managed Leveringsmodel

IT management door Stemere gaat verder dan het aansluiten en beheren van je infrastructuur. Tijdens de realisatie proberen we zoveel mogelijk van de huidige assets te behouden om kostenefficiénter te werken. Doordat wij zeer brede kennis hebben van alle relevante hard- en software combinaties kan er tijdens het inventarisatie- en managementproces flink bespaard worden op nieuwe investeringen.

Mocht hardware onverhoopt kapotgaan dan kunnen wij deze snel omwisselen en direct voorzien van de juiste instellingen. Alle managed hardware hebben wij op voorraad waardoor een swap snel uitgevoerd kan worden. Doordat wij constant backups maken van alle device instellingen gaat er geen kostbare setup tijd verloren en werk je direct weer verder.

Reparaties van managed hardware verlopen via ons kanaal efficiénter en sneller doordat wij direct contact hebben met de juiste afdeling van onze partners.