Wie zijn wij

Stemere maakt complexe zaken simpel

ContactNeem vandaag nog
contact met ons op

Wie zijn wij?

Stemere maakt complexe zaken simpel. Regelmatig zien wij dat IT projecten onnodig complex gemaakt worden. Het antwoord op dit probleem is eenvoudig: Vervang complexe constructies door simplistische IT oplossingen.

Met een team van ervaren specialisten halen wij dagelijks de complexiteit uit IT. We vervangen de wirwar aan opstellingen door simplistische en veilige oplossingen die gewoon werken.

Wij realiseren en beheren bedrijfsnetwerken, zakelijke connectiviteit en alles daaromheen. Dat doen wij voor elk MKB; in het bijzonder voor vastgoedbedrijven, in hospitality en in de zorg.

Privacy en beveiliging zijn twee van de belangrijkste uitgangspunten die bij elke stap in ons proces aan bod komen. Daarom besteden we bij Stemere extra aandacht aan het analyseren van privacy- en beveiligingsrisico’s. Van de planning en realisatiefase tot monitoring en onderhoud; privacy en beveiliging bepalen de koers.

Samenwerken doen we graag en exclusief met gerenommeerde partners die hun sporen verdiend hebben. Door alleen te werken met geselecteerde vaste partners kunnen we bij elk project de kwaliteit garanderen.

Door ons zeer centraal te vestigen in Almere zijn we in no time op elke locatie in Nederland en daarbuiten. Daardoor zijn we sneller op locatie en kunnen we onze tijd besteden aan het echte werk.

 

Core Values

Persoonlijke aandacht

Samenwerken, begrip en inleving zijn essentieel voor ons. Door mét onze klanten te werken in plaats van vóór ze verhogen we kwaliteit, efficiency van het project en bouwen we samen een duurzame relatie op.

Privacy & Security First

Privacy en security zijn de basis én onze uitgangspunten bij elk project. Hoewel privacy en security pas relatief kort een mainstream topic is heeft Stemere deze principes altijd als basis en uitgangspunt gehanteerd.

 

No Nonsense

Ongecompliceerde IT oplossingen zonder onnodige ballast. Dat werkt efficient en bespaart kosten.

Efficiency focused

Efficiency door onnodige zaken weg te laten. IT projecten worden dikwijls gecompliceerder dan nodig. Stemere geeft je weer grip op IT.

Solving mindset

Bij Stemere benaderen we elk scenario met een positieve mindset. Focused op simpele oplossingen in plaats van complexe problemen.

 

 

Afspraak is afspraak

Afspraken waar je van op aan kunt. Geen loze beloften maar realistische afspraken. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn.

 

Bekijk ook wat wij doen

Werken bij Stemere – Modern Workplace Consultant

Werken bij Stemere doen we in een informele sfeer waar we op alle niveaus open en eerlijk communiceren. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Almere werk je in een team van gedreven specialisten aan de IT behoeften van het Nederlandse MKB. Dit zijn voornamelijk klanten uit het vastgoed, de hospitality en de zorg.
Als je werkt bij Stemere ben je continu in ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk. Hiervoor hebben wij een breed opleidingstraject waarin je jezelf kan ontwikkelen zoals jij zelf wil.
Je verlegt je grenzen en bent uiterst gemotiveerd om naar het volgende niveau te tillen. Dat doe je in alle vrijheid. De manier waarop jij jezelf en de organisatie laat groeien bepaal je zelf.

Want niet alleen je technische “skills” zijn van belang, binnen Stemere wordt er ook een beroep gedaan op je communicatieve en sociale vaardigheden. Je weet moeiteloos het gesprek aan te gaan met de klant je komt snel tot de kern, namelijk; het inschatten waar de klant nu écht behoefte aan heeft. Je werkt dan ook graag klantgericht!

  • Gedreven specialisten
  • Centraal gelegen kantoor in Almere
  • Specialisatie mogelijkheden

Ga je de uitdaging bij ons aan? Stuur dan een e-mail i.c.m. je CV en motivatie